Zásady ochrany osobních údajů

1. Fyzická osoba Radek Pětioký podnikající dle živnostenského zákona se sídlem Pelikánova 1998, PSČ 508 01 Hořice, IČ: 74275062, jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dříve i dále jen ?Nařízení?):

  • jméno a příjmení,
  • e-mailovou adresu,
  • telefonní číslo,
  • adresa a dodací adresa,
  • kopie řidičského průkazu a občanského průkazu,
  • jméno firmy, sídlo, IČ a DIČ v případě firemních zákazníků.

2. Jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefon, dodací a fakturační adresu je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz a vyřízení vaší objednávky. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Kopie řidičského oprávnění a občanského průkazu je nutné evidovat z důvodu kontrol státních úřadů v ČR nebo zahraničí v případě kontroly nebo nehody zapůjčeného vozu. Dále osobní údaje budou fyzickou osobou Radkem Sedlákem zpracovávány za účelem zařazení do databáze pro zaslání obchodního sdělení.

3. Souhlas pro zpracování osobních údajů udělujete na dobu 5 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro ně mohou zpracovávat i následující zpracovatelé:

  • poskytovatel marketingových služeb,
  • poskytovatel nástroje Google formuláře, Dokumenty Google, Tabulky Google a Google mail,
  • Facebook Inc., Menlo Park, California, USA
  • poskytovatel softwaru a hostingu,
  • případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá, nebo se kterými má řádně uzavřené zpracovatelské smlouvy.

5. Souhlas lze vzít kdykoli zpět, a to například zasláním dopisu, e-mailu na info@nejlevnejsiramy.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů ? tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy správce nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

E-shop & webdesign [WebProduction]Zásady ochrany osobních údajů